Andor Éva gyönyörűen fest bikiniben - Fotó!

Forrás: hot! Magazin -
bikini Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wellnesszel lazított Andor Éva a dolgos hétköznapok után, ami kivételes alkalomnak számít az életében: számára ugyanis luxus a pihenés. A híradós műsorvezető most kivételt tett, és három napra maga mögött hagyta a várost, hogy kiélvezze a fürdő minden kényeztető szolgáltatását.

Andor Éva saját bevallása szerint munkamániás, de csak a jó értelemben. Ő ugyanis élvezi azt, amit csinál, ezért tud mindig teljes erőbedobással dolgozni. Számára tényleg luxus a pihenés, most mégis szakított rá alkalmat, hogy barátnőjével együtt elutazzanak wellnessezni három napra.

Andor Éva gyönyörűen mutat bikiniben Forrás: hot! Magazin

Ki nem szereti, ha kényeztetik? Éppen emiatt a spa adta lehetőségek közül egyet sem hagyok ki”

Mindketten nagyon élvezték a kikapcsolódást. „

Szeretek csajoskodni, itt alkalmam is van rá”

A koktélozás sem maradt ki a programból Forrás: hot! Magazin

Andor Éva bebizonyította, hogy ezerarcú: Marilyn Monroe bőrébe bújt

Andor Évát a legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerhetik, de nem ez az egyetlen arca. A híradósról gyönyörű képeket készítettek: Marilyn Monroe bőrébe bújt! Bár szerényen megjegyezte, hogy a színésznő közelébe sem érhet, az elkészült képek nem ezt mutatják. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.