Andor Éva bebizonyította, hogy ezerarcú: Marilyn Monroe bőrébe bújt

Forrás:Talán Csaba -
fotózás Marilyn Monroe Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Évát a legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerhetik, de nem ez az egyetlen arca. A híradósról gyönyörű képeket készítettek: Marilyn Monroe bőrébe bújt! Bár szerényen megjegyezte, hogy a színésznő közelébe sem érhet, az elkészült képek nem ezt mutatják.

Fiatalkorában ő volt az okos, szemüveges kislány, ami miatt saját bevallása szerint sokáig rút kiskacsának érezte magát, de mára ennek nyoma sincs. Magabiztos nőként jelenik meg a tévék képernyőjén, de a való életben is. Andor Éva éppen ezért bújt egy fotózás kedvéért Marilyn Monroe bőrébe, hiszen a nőiesség közös bennük.

"A közelében sem gondolom magam" - jegyezte meg szerényen a Tények műsorvezetője a Hot! magazin fotózásán. Hozzátette, a személyisége igazából az, ami a színésznőt legendássá tette, és az a nőiesség benne is megvan.

Andor Éva Marilyn Monroe bőrébe bújt Forrás: hot! Magazin
Andor Éva egy világsztár bőrébe bújt Forrás: hot! Magazin

"Még mindig sokan hiszik, hogy a Tényekben hírolvasó vagyok, ami nem igaz. Ha bedöglene a súgógép, akkor is végig tudnám vezetni a műsort" – szögezte le Andor Éva.

Ezt tedd a karácsonyfa alá, ha valami igazán különleges ajándékra vágyszhttp://www.life.hu/trend/20161212-a-legkulonlegesebb-karacsonyi-ajandekok-a-szeretteidnek.htmlMi nagyon is hiszünk az ajándékozásban! Nem a mértéktelen pénzköltésben, hanem a figyelmességben, a szeretettel kiválasztott apróságokban, szépségekben, jóságokban, amelyek biztosan mosolyt csalnak a szeretteink arcára. Mutatjuk is, hogy idén szerintünk melyek a legcsodásabb karácsonyi ajándékok, még az is lehet, hogy megtalálod közöttük az igazit! TrendThinkstockEmily Ratajkowski tökéletes és vadító hátsóját mutogatjahttp://www.life.hu/trend/20161213-emily-ratajkowski-megmutatta-hatsojat.htmlEmily Ratajkowski igazából másról sem híres csak arról, hogy időről-időre levetkőzik, és a férfirajongók legnagyobb örömére különböző pózokban mutatja meg idomait. Ezúttal sem kell csalódnunk benne. Nedves, homokkal borított tökéletes fenekét csodálhatjuk. TrendOrigoMonica Bellucci meztelenül mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/trend/20161213-monica-bellucci-levetkozott-egy-sorozatban.htmlAz olasz színésznő ismét bebizonyította, hogy az életkor csak egy szám. Monica Bellucci 52 éves létére be merte vállalni – nagyon helyesen – a meztelenkedést! Több szögből is megmutatta bájait. TrendOrigoEzt árulja el a stílusod a személyiségedről - Te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/trend/20161212-ezt-arulja-el-a-stilusod-a-szemelyisegedrol.htmlJól tudjuk, hogy a stílus a személyiség kivetülése, hiszen mindenki azokat a ruhákat vásárolja meg és veszi fel, amiben önazonosnak érzi magát, ami igazán kényelmes számára, egyszóval, amiben jól érzi magát. De mit árul el a stílus a személyiségünkről? TrendThinkstockÍgy járkált Budapest utcáin Ryan Gosling http://www.life.hu/trend/20161213-ryan-goslingot-budapesten-fotoztak-fantasztikus-kepet-a-sztarrol.htmlA GQ újságírója a fővárosban készített egy interjút a dögös sztárral, sőt egy fotósorozat is készült, méghozzá budapesti helyszíneken. TrendOrigoSmink nélkül, szépészeti beavatkozás után szelfizett Iggy Azaleahttp://www.life.hu/trend/20161213-iggy-azalea-smink-nelkul.htmlIggy Azaleának nincs oka panaszra: reggel, smink nélkül is makulátlan a bőre. A művésznő nemrég egy szelfivel mutatta meg, milyen csodát tett vele a legújabb kozmetikai kezelés. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.