Schobert Norbi túra Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hatalmasat túrázott a fiával az Alpokban. A nem mindennapi eseményről fotót is posztoltak a fitneszguru közösségi oldalára. 

Azt már megszoktuk, hogy a zord téli időben egyre több sztár menekül trópusi vízpartokra melegedni, de olyat már ritkábban látni, hogy valaki a meleg időből utazzon át a hóbuckák világába. Schobert Norbiékkal most pont ez történt.

A többgyermekes édesapa nagyfia társaságában túrázott az Alpok egyik csúcsán. A különleges program végénél még egy hógolyót is gyúrtak annak örömére, hogy sikerült teljesíteniük a biciklitúrát.

"Fél nap bringával felfelé, egy kis mászás és Apa, Fia eléri a hóhatárt! A legszebb napunk!" - írta a közösségi oldalára posztolt fotó mellé a sztár.

Schobert Norbi újabb gyereket szeretne: kislánnyal bővítené családját

Még mindig tart a szerelem Réka és Schobert Norbi között, három gyermek és 15 év után is. Ráadásul Norbi szeretne még egy csemetét, méghozzá egy kislányt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.