Elképesztően néz ki Veronika, az 52 éves testépítő nagymama

Forrás: Thinkstock -
nagymama testépítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika 52 évesen a negyvenesek kategóriájában indult el külön engedéllyel a testépítő versenyen. Az eredmény, amit elért egészen elképesztő. Kitartásból jelesre vizsgázott, bárki példát vehetne róla.

Veronika 52 évesen készült fel élete egyik legnagyobb kihívására, az eredmény, amit elért, egészen elképesztő. A nagymama addig soha nem járt edzőterembe, sőt leginkább sehová. A férje túlságosan féltette őt, özvegyülése után pedig a lelki problémákkal kellett megküzdenie. Most azonban boldog, amit kitartásának köszönhet, és annak, hogy edzője elhitette vele, meg tudja csinálni.

Az eredmény, amit elért egészen elképesztő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A férjem szinte soha nem engedett el sehová. Gondolkoztam rajta korábban is, hogy sportolni kezdjek, vagy fitneszklubba járjak, de ő azt mondta, nem mehetek férfiak közé – a legtöbb helyen pedig férfiak vannak, így kénytelen voltam otthon maradni" - mondta a Szeretlek Magyarországnak Veronika, aki a súlyokat könnyen emelgette, de az étrend betartása már nehezebb feladatnak bizonyult.

a teljes étrendváltoztatás volt, amibe majdnem belehaltam"

A Veronikáról készült képeket itt nézheted meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.