Rengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthy - Fotó!

Forrás: AFP, Instagram/melissamccarthy -
fogyás Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dundi színésznőt mindenki így ismerte meg, és a súlyfeleslegével együtt voltak teljesen odáig érte a rajongók. Úgy tűnik azonban, hogy kemény munka árán neki mégis sikerült lefaragnia a kilókból, és remekül néz ki!

Melissa McCarthyt a Szívek szállodájából ismerhette meg a világ, a sorozat vége után azonban még hatalmasabb karriert futott be. Rengeteg vígjátékban kapott főszerepet a színésznő, akit úgy imádtunk, ahogy van: súlyfeleslegével együtt. Melissa azonban sokszor küzdött a fogyással, már a Szívek szállodája alatt is próbált leadni feleslegéből, de tartós eredményt nem sikerült elérni.

Úgy tűnik azonban, hogy mostanában rengeteg kilótól sikerült megszabadulnia, legalábbis a legfrissebb Instagram-fotóin ez látszik. Melissa sokkal vékonyabbnak tűnik, mint azelőtt, szinte rá sem lehet ismerni.

Rengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthy Forrás: AFP, Instagram/melissamccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.