Friss! Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét?

Forrás: Facebook/istenesbence -
Csobot Adél lánykérés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés!

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata már sok próbán átment, ezért nem lenne meglepő, ha egy szinttel feljebb lépnének. Megszületett a közös gyermekük, majd elköltöztek Németországba, hogy együtt kezdjenek teljesen új életet az ismeretlenben.

Eljegyezték egymást? Forrás: Facebook/istenesbence

Később pedig kénytelenek voltak külön tölteni egy hosszabb időt: Istenes Bence a Survivor forgatása miatt jó ideig távol volt a családjától. Ugyan az elszakadás nem volt egyszerű, a család gond nélkül átvészelte ezt az időszakot is. Bence és Adél kapcsolata remekül működik, de mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogy mikor házasodnak végre össze. Istenes Bence legutóbbi képe, és Adél sokat sejtető kommentje reményt adhat azoknak, akik már régóta ezért szurkolnak! Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés? A tévés egy romantikus felvételt tett közzé Instagram-oldalán, melyhez Csobot Adél csak annyit írt: "Azt hiszem, megvan a válasz! Szeretlek!".

Csobot Adél kommentje elég árulkodó! Forrás: Instagram/Istenes Bence

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.