Horváth Gréta válás ÉNB Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megöbbentő hírt közölt Horváth Gréta: elvált, elköltözött otthonról a kisfiával, mégis úgy érzi, ez a lehető legjobb döntés. 

Gréta és Nikosz kapcsolata az utóbbi években már nem volt felhőtlen, aminek a fiatal édesanya többször is hangot adott. Korábban azt nyilatkozta, hogy a közös életük sehová sem vezet, ugyanis a férfi nem képes változásokat eszközölni magán.

És úgy tűnik, hogy ez az álláspont azóta sem változott, ugyanis Gréta kijelentette: elváltak a gyermeke apjával, és ő már el is költözött az egykori közös otthonból.

Horváth Gréta erős nőnek tartja magát Forrás: Facebook/ Horváth Gréta

"Végleg eljöttem az előző lakásból. Hat évet éltem benne, sok szép dolog történt ott, de szomorúságból is akadt. Hálás vagyok a sorsnak ezért a nagy újrakezdésért. Az elmúlt két évben sok mindent megéltem. Többek között a válásomat is. Nem volt derűs dolog, mégis talán jobban örülök ennek, mint egykor a „boldogító" igennek. Mennyivel jobb így az életem" - mesélte a sztáranyuka a Borsnak, aki állítása szerint élete legnehezebb időszakán van túl.

Megszületett az ÉNB sztárjának gyermeke: Fotó!

A sorozat Kareszának, Tihanyi Péternek és sorozatbeli kolléganőjének, Simon Bernadettnek megszületett első közös kisbabája, aki a Panka nevet kapta. A kislány július 27-én érkezett, a baba és a mama is jól vannak és nagyon boldogok: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.