Anorexiás volt a fiatal lány, ma viszont bombázó - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Emele Gibson / mediadrumworld.com/Emele Gibson / Mediadrumworld.Com -
anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal ír lánya évekig anorexiával küzdött, a legsúlyosabb állapotában már csak 25 kilót nyomott. Ma azonban már egy igazi bombázó, köszönhetően az edzéseknek!

A 18 éves Emele Gibson lába alól édesapja elvesztése után kicsúszott a talaj, szomorúsága pedig étkezési zavarokhoz vezetett. Nem tudta kezelni azt a nagy fájdalmat, szinte észre sem vette, hogy mennyit árt saját magának ezzel. Emele anorexiás lett, és borzalmasan lefogyott. A legsúlyosabb állapotában már mindössze csak 25 kilót nyomott a 152 centijéhez, az élete forgott kockán.

Emele Gibson nagyon vékony volt, de az edzéseknek köszönhetően ma már nagyon csinos Forrás: NORTHFOTO/Emele Gibson / mediadrumworld.com/Emele Gibson / Mediadrumworld.Com

Nagy akaraterejének hála azonban sikerült megfékeznie a betegségét: az edzőterem állandó látogatása megtette a hatását. A fiatal lány hihetetlen átalakuláson ment keresztül, ma már nem állnak ki a bordái, és nem néz ki betegesen vékonynak sőt, igazi bombázó lett. 54 kilósra hízott, és bár a gyógyuláshoz vezető útra véletlenül talált rá, hihetetlenül hálás!

A fiatal lány már nem csont és bőr Forrás: NORTHFOTO/Emele Gibson / mediadrumworld.com/Emele Gibson / Mediadrumworld.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.