Többen is kiborultak Stacey Salamon képei miatt: Fotó!

fotó gyerekek Stacey Solomon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stacey Salamon nemrég egy különleges fotót töltött fel a közösségi oldalára, de azt nem gondolta, hogy ekkora port kavar majd. 

Az egykori brit valóságshow-szereplő kiposztolta, ahogy együtt fürdik az 5, illetve a 9 éves kisfiával. A fotó több, mint 15 ezer kedvelést kapott, de rengeteg olyan komment is érkezett, amely szerint egyáltalán nem normális amit az édesanya művel.

A hozzászólók egy része szerint ugyanis egy bizonyos kor felett már egyáltalán nem egészséges együtt meztelenkedni a csemetéinkkel. A kétgyermekes nő azonban egy talkshowban kifejtette, hogy náluk ez teljesen hétköznapi dolog.

"Míg mások esténként mesét olvasnak, addig mi együtt szoktunk fürdeni. És szerintem az a ciki, aki ezt perverznek vagy egészségtelennek látja. Majd ha a fiaim azt mondják, hogy elég volt a közös fürdőzésből, akkor tiszteletbe fogom tartani. De addig ez a mi rituálénk" - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.