Tóth Andi átlátszó felsőben mutatta meg melleit: fotó!

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
mell Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő nagyon szereti kihangsúlyozni nőiességét, közösségi oldala szexibbnél szexibb fotóktól hemzseg. Legutóbbi képével ismét sikerült felcsigázni a férfi rajongóit: átlátszó felsőben mutatta meg melleit.

Tóth Andi nem tartozik a szemérmes lányok közé sőt, nagyon is szereti kidomborítani az előnyös testrészeit. Ezzel persze szinte szó szerint megvadítja a férfi rajongóit, nem győznek áradozni róla a képei alatt. A legutóbb feltöltött fotója is sok lájkot kapott, ami nem olyan nagy csoda: Andi átlátszó felsőben mutatta meg ugyanis a kebleit.

Tóth Andi nagyon dögös fotót posztolt Forrás: Instagram/Tóth Andi

A fiatal énekesnő blúza nem sokat hagyott a képzeletre, de ezt a pasik egyáltalán nem bánták, többen egyből szerelembe is estek. Andinak, ha így folytatja, rengeteg férfi rajongója lesz, csak nem biztos, hogy a dalai, vagy a munkássága iránt fognak érdeklődni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.