Így szexizik a tengerben Tóth Andi: Videó!

videoklip Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges videoklip készült Tóth Andi #Black&White című dalához. 

Elképesztően dögös idomokat villantott Tóth Andi a legújabb videoklipjében. A friss felvétel első fele egy tengerparton játszódik, ahol Andi megmutathatta milyen csodásan fest a habok között.

Így feküdt a habok közt a csinos énekesnő Forrás: Youtube

"A tengerparti jelenetet hajnali ötkor kezdtük el felvenni, és bátran mondhatom, hogy nem viselt meg a korán kelés, ugyanis le sem feküdtem aludni. Ebből adódott talán a legnehezebb dolgom, mivel elő kellett adnom a kamera előtt, hogy én bizony ki vagyok pihenve, de a jelek szerint ez hitelesen sikerült, mert a forgatás közben többen is azt hitték, hogy éppen egy topmodell fotózás zajlik. Annak ellenére, hogy hajnalban mentünk ki a partra, a hely nem volt üres. Többen is ott aludtak a víz mellett, akik időközben kezdtek el ébredezni" - mesélte lelkesen az énekesnő a Blikknek.

Tóth Andi kiválaszthatta, kivel csókolózik

A Válótársakban egy könnyűvérű lányt formál meg Tóth Andi, ami nagy kihívás számára, de a következő évadban könnyítettek a helyzetén. Kiválaszthatta, kivel akar csókolózni! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.