Imádják az Instagramon a 24 éves pilótanőt, Lindy Katsot

Forrás: Instagram/pilot_lindy -
pilóta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekként lenyűgözte a repülés Lindy Katsot, és felnőttként sem tudott elszakadni az álmától, inkább valóra váltotta: pilóta lett!

Lindy Kats gyerekként tátott szájjal bámulta a repülőket, lenyűgözte a magasság és az, amit a gép ablakából látott. Később sem nőtte ki ezt a szenvedélyét, így elhatározta, hogy pilóta lesz. „Mindig szerettem repülni, de azt hittem, nem lehetek pilóta, mert nehéznek és drágának gondoltam" – mondta Lindy, aki 15 évesen egy karriernapon beszélt először repülőiskola képviselőjével.

Nagyon dögös a 24 éves pilótanő, Lindy Kats Forrás: Instagram/pilot_lindy

Rájött, hogy nem is olyan bonyolult valóra váltania az álmát, ugyan rengeteg munkával, tanulással és lemondással járt, de a kitartása meghozta az eredményt: mára sikeres pilóta, aki rendszeresen átszeli az eget, az Instagram-oldalának köszönhetően pedig egyre népeszerűbb! Mindenki imádja a 24 éves pilótát, már több mint 100 ezer követője van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.