Így fest ma Leticia Calderón, az Esmeralda egykori sztárja: Fotó!

színésznő Leticia Calderón Esmeralda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leticia Calderónnak minden jól áll: hosszú barna fürtökkel, és szőke rövid hajjal is fantasztikusan néz ki. 

Bizonyára sokan emlékszünk még az 1997-es mexikói sorozatra, amely az 1970-es venezuelai Esmeralda újragondolt változata. Az ártatlan, tisztalelkű, vakon született lány kálváriáját elképesztő tömegek követték nyomon, és izgultak nap, mint nap a tévé előtt.

1997. május 5-én került először a képernyőkre, és hiába telt már el azóta két évtized, még azok is emlékeznek rá, akik kisgyerekek voltak a sorozat idején.

20 évvel a forgatás után: így néz ki Leticia Calderón Forrás: Youtube

A főhősnőt alakító Leticia Calderón 29 éves volt a sorozat forgatásakor, ám most, 20 évvel később is fantasztikusan néz ki. Az igéző tekintete mit sem változott, ám a szőkére festett, rövidre vágott frizurája vagányabb külsőt kölcsönöz neki.

Leticia egyébként más romantikus sorozatban szerepelt, többek között a Szív parancsa, a Ne hagyj el! vagy a Szerelem nevében című produkcióban is. Ezért a három szerepért TvyNovelas díjat is kapott.

Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.