Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

fotók film akkor és most Sakáltanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? 

A Sakáltanya című film 2000 októberében jelent meg, vagyis idén ősszel lesz 17 éve, hogy megismerhettük Violet Sanford-ot, aki az anyja nyomdokaiba lépve énekesnő akart lenni.

A kalandos film hatására hirtelen egyre több nő szeretett volna pulton táncoló csapos lenni, és sokan elképzelték, ahogy Kevin O'Donnell egy szál nadrágban erotikusan táncol az asztalon, miközben a kockás hasára locsolják az alkoholt.

A produkció maradandó élményeket és divatot hozott maga után, de azóta már eltelt közel 20 év. Mi lehet vajon a szereplőkkel? Hogy néznek ki ma? A Violet Sanford-ot alakító színésznőt később Hugh Jackman és Christian Bale oldalán láthattuk a Tökéletes trükk című filmben, míg a kocsmatulajdonos Lil-t alakító Maria Bello a Vészhelyzetben is felbukkant később.

A Zoé-t megformáló Tyra Banks azóta is aktív a modellszakmában, a Rachel-t játszó Bridget Moynahan pedig később Will Smith oldalán is feltűnt az Én, a robotban, később pedig még számos sorozatban.

/1703/Sak_l2017324141240

Így néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók!

A 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.