Teen Choice Awards Paris Jackson Bella Thorne Zendaya vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is!
  • Pár napja éppen méltattuk Zendayát, akinek a régmúlt évtizedek stílusjegyei is jól állnak. De azzal még minket is meglepett, hogy beállt a pizsamások sorába, ami a jelek szerint a street style-ból átszökött a vörös szőnyegre is.
Zendaya Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!

Eddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend!
  • Rita Ora kellemesen neon színű ruhája egy kis dekoltázs és combvillantásnak is teret engedett.
Rita Ora Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A Sia klipjeiből ismertté vált, csodálatos táncoslány, Maddie Ziegler ezúttal nagyon rosszul lett felöltöztetve. Ez a komoly, japán stílusú ruha egyáltalán nem passzolt a 14 éves tehetséghez.
Maddie Ziegler Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Michael Jackos lánya, Paris mindenféle polgárpukkasztást mellőzött, egy lazán elegáns, virágmintás ruhát viselt.
Paris Jackson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Naya Rivera a magasderekú farmerjához egy méretes, buggyos ujjakkal szabott falmerfelsőt választott.
Naya Rivera Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A botrányhősnő Gigi Gorgeoust ugyan láttuk már kirívóbb és ízléstelenebb szerelésben is, de azért egy kis popsivillantásról ezúttal sem mondott le.
Gigi Gorgeous Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Vanessa Hudgens egészen magas derékkal szabott nadrágja trapézban végződött. Ehhez egy nagyon elegáns blúzt választott, és a színek is jól harmonizáltak.
Vanessa Hudgens Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Peyton List csupa narancssárgában jelent meg az eseményen. Habár a felsője szabását imádjuk, a bő nadrág ezúttal nem győzött meg minket.
Peyton List Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A szőrös lábáról elhíresült színésznő, Bella Thorne manapság pink hajával és csillámpónis sminkjeivel kelt feltűnést a vörös szőnyegen. Mindehhez ezúttal egy bőrnadrágos, melltartós szerelést választott.
Bella Thorne Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.