Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!

street style celeb köntös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend!

Chrissy Teigen

Ahogy egy köntös alá sem öltözünk fel sokszor, így Chrissy Teigen sem vett semmit a Gucci köntös alá. A selyem hatású nadrág is hozzátett a fürdőszobafílinghez, amit a magassarkúval kompenzált.

Chrissy Teigen Forrás: Northfoto

Kesha

Kesha szintén a repülőtéren villantott már komplett éjszakai viseletet, amire a pink szín és a selyem anyag is rájátszott.

Kesha Forrás: Northfoto

Salma Hayek

Jöjjön még egy teljes esti ruházat Salma Hayektől. A színésznő Cannes-ban viselte ezt a furcsa színű és mintájú pizsamát, amit Stella McCartney platform cipővel, Gucci táskával és bazári szemüveggel dobott fel. Érdekesen sikerült az összeválogatás, azt meg kell hagyni.

Salma Hayek Forrás: Northfoto

Hailey Baldwin

A modell ugyan a klasszikus sort és trikó kombinációt vette fel néhány hónapja sushizni, de az ezekkel kombinált köpeny és az otthoni papucs újfent a kádból kimászó, lefeküdni készülő hatást hozták.

Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Kelly Rowland

Kelly Rowlandnak köszönhetően a köntös a vörös szőnyegre is begyűrűzött. Az énekesnő a Four Seasons hotelben szervezett rendezvényre vette fel ezt a virágos, egyébként gyönyörű selyemköntöst, ami alá nude pizsamát választott.

Kelly Rowland Forrás: Northfoto

Sofia Richie

Lionel Ritchienek már nemcsak a nagyobbik lánya, Nicole igazi divatdiktátor, hanem a kisebbik, a 18 éves is. Sofia láthatóan nem fél bevállalni a legújabb irányzatokat, sőt még rá is tesz egy lapáttal, így a legszélsőségesebb módon viseli ezt a trendet is.

Sofia Richie Forrás: Northfoto
Még a meztelenkedő Bella Hadidot is lenyomták a magyar modellek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170526-meg-a-meztelenkedo-bella-hadidot-is-lenyomtak-a-magyar-modellek-cannesi-amfar-galan.htmlAhogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülök is kiemelkedtek a magyar szépségek. TrendAFPEzért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--A tartós smink 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20170509-a-tartos-smink-titkai-larion-oscartol.htmlKi szeretné, ha fél nap után már elmozdulna a sminkje a helyéről? Ez a legrosszabb dolog, amit a sminkelés kapcsán el tudunk képzelni. De nem is kell ennek megtörténnie: a tökéletes előkészítésen múlik minden. TrendThinkstockSokkoló menyasszonyiruha-trendek! Te bevállalnád valamelyiket?http://www.life.hu/trend/20170509-menyasszonyi-ruha-trendek-2018ra.htmlVégre bemutatták a 2018-as menyasszonyiruha-trendeket, amelyek bőven tartogattak meglepetéseket. Te bevállalnád valamelyiket az esküvődre? TrendOrigoNicole Scherzinger mellei külön életet élnek - Trendjelentés a Billboard Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170522-trendjelentes-a-billboard-dijatadorol.htmlNicole Scherzinger cickói mellett Celine Dion vállai és Cher fellépőruhái lepték meg leginkább a nagyérdeműt a Billboard díjátadó gálán Las Vegasban. Mutatjuk is a részleteket! TrendAFPSokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.