Zimány Linda szerint nem kell takargatnunk a testünket

meztelen Zimány Linda test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda őszinén mesélt arról, hogy mit gondol a nőiségről. 

Híres modellként számtalan alkalommal dobta már le a textilt, és mutatta meg a bájait a nagyvilágnak. Linda pontosan tudja, hogy még a legszexibb hírességek sincsenek teljesen megelégedve a testükkel, így ő sem.

Zimány Linda Forrás: Origo

„Sajnos kevés nő elégedett a testével, aki viszont igen, bátrabban is vállalja. Sokan mégis elhűlnek, mikor egy magazinban csupasz női melleket látnak. Miért is? Szerintem inkább az a borzasztó, hogy takargatni kell azt, amit Isten teremtett. És én nem fogom szégyellni a testem! Ideje lenne észbe kapni, hogy a női test nem szexuális tárgy" - mondta a szőke szépség.

Korábban arról is beszámolt, hogy a modellkedés miatt nehezebben tud érvényesülni ügyvédként, ugyanis Linda tavaly február óta ügyvédbojtárként is tevékenykedik. Nyilván, neki sokkal többet kell letennie az asztalra ahhoz, hogy a rosszindulatúbb emberek is elismerjék a munkáját, de Linda azt mondta, hogy a kritika őt csak motiválja, hogy még jobb legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.