Kat, a túlsúlyos fitneszedző megmutatta meztelen testét

Forrás: BBC3 -
kövér terhesség edző fitnesz túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC3 új sorozatában mutatta meg meztelen testét a túlsúlyos fitneszedző, a 34 éves Kat. Elmesélte történetét és azt, hogy sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy ő az edző. 

A 34 éves Kat fitneszedzőként dolgozik. Ebben még nem lenne semmi különös, abban azonban már igen, hogy Kat túlsúlyos. Azt mondja: amikor a tanítványok belépnek a terembe, keresik a szemükkel az edzőt, elképzelhetetlennek tartják, hogy ő lehet az.

Kat súlya ellenére aktív életet él Forrás: BBC3

Az Independent cikke szerint a BBC3 új sorozata, a The Naked Truth: Obesity (A meztelen igazság: túlsúly) olyan embereket mutat be, akik vállalják túlsúlyukat. Kat 16 évesen esett teherbe, gyermeke apja azonban elhagyta őt, az evésben keresett menedéket. Egészségtelen kapcsolata lett az étellel, 6 hét alatt a 12-es ruhaméretet 28-asra cserélte.

"A testem drasztikusan megváltozott, nem ismertem fel azt, akit a tükörben láttam" - mondta a műsorban Kat. Azt is elárulta: sokan nem hiszik el, hogy ekkora méretekkel élhet aktív életet, pedig igen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.