Terhesen is rúdtáncolt az anyuka, Christina Spirig: videó

Forrás: Instagram/christina_poledanceluzern -
rúdtánc szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége alatt sem hagyott fel a rúdtánccal Christina Spirig, még a szülése előtt két órával is a rúdon pörgött.

Hiába próbálta meggyőzni őt a családja arról, hogy nem egészséges a terhesség utolsó szakaszában is rúdtáncolni, Christina Spirig nem foglalkozott az intelmekkel. „Néhányan aggódtak, hogy elesek, és, hogy felesleges veszélynek teszem ki a gyermekemet, főleg a közeli barátaim és a családom" – mondta Christina, akinek azonban erőt adtak Instagram-követői: sokan támogatták és csodálták őt azért, amiért áldott állapotban is mozog.

Terhesen is rúdtáncolt az anyuka, Christina Spirig Forrás: Instagram/christina_poledanceluzern

A táncos elárulta, két órával az összehúzódások kezdete előtt is a rúdon volt, és meggyőződése, hogy ez segített neki gyorsan felépülnie a szülése után: már hét héttel második gyermeke világrajövetele után ismét táncolt. Azt elismerte azonban, hogy vannak veszélyes elemek a rúdtáncban, ám ezeket ő kihagyta azután, hogy elkezdett nőni a hasa - írja a The Sun.

Christina Poledanceluzern (@christina_poledanceluzern) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.