doboz Tóth Vera költözés lakás
Minden holmiját bedobozolta Tóth Vera, elköltözik az otthonából.

Alig egy éve annak, hogy Tóth Vera beköltözött a mostani lakásába, máris újra pakolhat. A dobozokról fotót is posztolt az Instagramra. „Életem dobozokban..." – írta a képhez, és odabiggyesztette az újra költözöm hashtaget is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem dobozokban... #újraköltözöm #dobozokfele

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,


A kommentelők közül többen is kérdeztek, hogy mi a váltás oka, de az énekesnő titokzatosan csak annyit mondott, hogy különköltözésről van szó, és bár jó kis lakást hagy most ott, fogadja a változást.

Fluor Tomi végre elmondta, hogy miért robbant ki a Wellhello-balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-fluor-tomi-vegre-elmondta-hogy-miert-robbant-ki-a-wellhellobalhe.htmlA hvg.hu idézte Fluor Tomit, aki ma reggel a Rádió 1-en Balázséknak beszélt a Wellhello-balhéról. TV + Sztárok--A Facebookon figyelmeztet Gundel Takács Gábor: csúnyán átvertékhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-a-facebookon-figyelmeztet-gundel-takacs-gabor-csunyan-atvertek.htmlAmerikaifoci-meccset akart nézni Londonban Gundel Takács Gábor, ám nem jutott be a stadionba. TV + Sztárok--Harmadszor is férjhez ment az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvarihttp://www.life.hu/sztarok/20181023-harmadszor-is-ferjez-ment-az-amerikai-szepseg-sztarja-mena-suvari.htmlIsmét bekötötték Mena Suvari színésznő fejét, harmadszor is megtalálta az „igazit”. TV + SztárokOrigoMegszólalt Pintér Tenya barátnője, Frida: „Rémálomnak tűnhet a kapcsolatunk”http://www.life.hu/sztarok/20181024-megszolalt-pinter-tenya-baratnoje-frida-remaloknak-tunhet-a-kapcsolatunk.htmlÚgy látszik, rendeződik Pintér Tibor és kedvese, Frida viszonya. A fiatal lány meglepő kijelentést tett a Ripostnak. TV + SztárokOrigoTúlhajtotta magát: kórházba került Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20181024-tulhajtotta-magat-korhazba-kerult-vastag-csaba.htmlA Tatár Csilla 34-ben mesélte el Vastag Csaba, hogy a rengeteg munka miatt túlhajtotta magát, kórházba is kellett vinni. TV + SztárokOrigoMegnősült a Trónok harca sztárja, Haf?ór Júlíus Björnssonhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-megnosult-a-tronok-harca-sztarja-haf-or-julius-bjornsson.htmlA Hegynek is becézett Haf?ór Júlíus Björnsson, a Trónok harca izomkolosszussa elvette barátnőjét, Kelsey Hensont. Az esküvőről fotót is mutattak a rajongóknak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.