Voksán Virág így fest 3 héttel a szülés után: élő adásban mesélt kisfiáról

anyaság Voksán Virág szülés család gyermek változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hete hozta világra kisfiát, Bencét Voksán Virág, aki most élő adásban beszélt az anyaság örömeiről és nehézségeiről. A nézők pedig azt is láthatták, milyen remekül néz ki ennyi idővel a szülés után. 

Voksán Virág élő adásban mesélt a szülés óta eltelt 3 hétről. Nemrégiben hozta világra Bence nevű kisfiát.

Mint mondta: az anyaság csodálatos, de fájlalja, hogy kevesen beszélnek a kezdeti időszak nehézségeiről. Az édesanyákban kialakult hormonális változásokról és a bizonytalanságról, hogy vajon jól csinálják-e, amit csinálnak. "Ennek nem adnak elég hangot. Cikkeket is alig találtam erről. Mindenki csak a pozitívumokról beszél, hogy milyen jó anyának lenni, ami tény és való, nagyon jó dolog. De azért arra is fel kellene hívni a figyelmet, hogy ne essünk kétségbe, ha emiatt a hormonális ingadozás miatt aggályos gondolataink támadnak vagy épp leverten ébredünk" - mondta a DJ.

Az édesanya azt is elárulta, hogy Bence az édesapjára ütött. Sőt arról a megosztó témáról is beszélt, hogy vajon egy újszülöttet mindennap kell-e fürdetni. A nézők pedig azt is láthatták, remekül néz ki a szülés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.