A tudatos életmód híve Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője

homokóra Köböl Anita egészséges életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belső szépség kisugárzik, a külső megejelenés pedig hatással van az önbizalmunkra - ezt vallja Köböl Anita is, aki mindig a harmóniát keresi az életben. A TV2 műsorvezetője az Ez Zsír! magazinban nyilatkozott életmódjáról. 

Köböl Anita 14 évesen került közel a szépségversenyek világához. Valószínűleg éppen ezért már fiatal kora óta nagyon tudatosan él.

"Világéletemben figyeltem arra, hogy mit eszek. Egyébként is hízékony alkat vagyok, tipikus homokóra fazon, aki ha bármit eszik, az lemegy egészen a popsijáig. És fogja látni, hogy ma volt egy kis csoki, vagy volt egy kis túrórudi... Ezekre azért figyelnem kell. De ez nem esik nehezemre, én tényleg ebben nőttem fel, lévén, hogy kiskoromtól kezdve modellkedtem és voltam szépségversenyen is. Ez adott egy keretet az életmódomnak, életvitelemnek" - mondja Anita, aki jelenleg személyi edzővel formálja testét. Kernya Brigitta olyan edzéstervet állított össze, amivel Anita homokóra alkatát tudják tökéletesíteni.

"Ha egyedül edzek, azt veszem észre, hogy hajlamos vagyok ellinkeskedni. Arról nem is beszélve, hogy volt amikor fájt a térdem, vagy a derekam, és rájöttem, nem biztos, hogy jól használom az eszközöket a gépeket, nem biztos, hogy jól csinálom a gyakorlatokat. Ezért arra gondoltam, hogy kipróbálom szakmai segítséggel" - mesélte Anita, aki nagyon jó kapcsolatot ápol Brigivel, de a műsorvezető szerint nem is lehetne máshogy együtt dolgozni: "A személyi edződ valamilyen formában a barátod is, a hajcsárod és a pszichológusod egyszerre. Nagyon jelen kell lennie a te életedben, ahhoz hogy tudja, mi neked éppen aznap, azon az alkalommal a legjobb"

És hogy miért éri meg igazán csinálni? "Látni az eredményét annak a befektetett időnek és energiának, amit a mozgásra szánsz, az egy iszonyatosan felemelő érzés" - vallja a műsorvezető.

Nézd meg a teljes interjút!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.