Családjukról mesélt Ördög Nóra

Forrás: Instagram / Ördög Nóra -
család utazás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra az életükről beszélt: elmondta, reméli, adni tud azzal a gyerekeinek, hogy folyamatosan világot látnak. 

"Egyáltalán nem élünk normális, nyugodt életet és a gyerekeink is ehhez szoknak hozzá. Emiatt is van egy kis lelkiismeret-furdalásom néha. Nem tudom, hogy jó-e, hogy mint valami ciklon, cibáljuk őket a világban, közben pedig látom, hogy éppen ettől minden helyzethez nagyon jól adaptálódnak és ez jó. Azt remélem, hogy jó lesz nekik világlátott gyerkőcként cseperedni. Olyan életet szeretnék nekik adni, ami megmutatja, hogy felnőttként van választásod, mert a világ hatalmas és bármerre otthonra lelhetsz benne. Ezt tudom adni. A gyerekeimnek az az örökségük, hogy ők Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei. Ettől nem fognak tudni szabadulni. De dönthetnek úgy, hogy ettől a közegtől távol keresik meg önmagukat. Ha pedig tudnak és akarnak is kezdeni valamit azzal, hogy mi vagyunk a szüleik, és ezt nem kivagyi módon használják, akkor adtunk nekik egy jó alapot a boldog életre itthon" - nyilatkozta a Ripostnak Nóra.

Forrás: Instagram / Ördög Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.