Győrfi Pál 10 év után újra elveszi feleségét

esküvő Győrfi Pál házasság feleség család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év házasság után újra egybekel Győrfi Pál és felesége, Adrienn. Elárulta, milyen lesz a nagy nap, de a megismerkedésük kalandos körülményeiről is beszélt. 

Újra elveszi feleségét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Kedvesét, Adriennt 10 évvel ezelőtt vette feleségül, azóta három gyerekük született. Győrfi elmondta, nem akarták bevonni a nyilvánosságot, de valamelyik ismerősük elszólta magát. Azt is tudni lehet, hogy bár templomi esküvőt tartanak, lakodalmat nem.

„Lakodalmat nem tervezünk, nem is lenne talán illendő. Én már nem vagyok 20 éves, a feleségem ugyan sokkal fiatalabb nálam, de már nem tartozunk a pályakezdők közé ilyen szempontból. Furcsa érzés lenne, hogy ott a lakodalomban különböző teflonedényekkel meg ajándékokkal megjelennek a családtagok, és utána menyasszonytánc lenne” – nevetett Győrfi Pál, aki szeretne Isten színe előtt is örök hűséget fogadni párjának.

Elárulta, hogy a megismerkedésük is igen kalandos volt. Egy rendezvényen találkoztak, ahol elszalasztotta a kezdeményezés lehetőségét. Nem tudott róla mást, csupán a nevét, és azt, hogy jogász. Ez 14 évvel ezelőtt történt, így a közösségi oldalak sem nyújtottak segítséget.

„Van egy ilyen nagy könyv, jogi almanachnak hívják. Benne van a magyarországi jogászok névjegyzéke. Elkezdtem keresgélni, hogy tudom őt elérni” – mosolygott Győrfi Pál, akinek a kutatásban a mentőszolgálat jogi osztálya is a segítségére volt.

Első randevújuk sem volt kevésbé meghökkentő. Munkahelye előtt várta Adriennt, amikor elhívták egy nagy balesethez. Felesége választhatott, hogy vagy vele megy, vagy elhalasztják a randit, de ő az előbbit választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.