Megszületett Josh kislánya

baba gólyahír Josh apa megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Szarvas József, azaz Josh első gyermeke. A jó hírről a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit.

Szarvas József, ismertebb nevén Josh, még 2014-ben vette feleségül kedvesét, Szilvit, most pedig megszületett a pár első gyermeke. Az énekes a közösségi oldalán tájékoztatta a gólyahírről a rajongóit. A bejegyzéssel együtt egy tündéri fotót is posztolt, amelyen a kicsi keze látszódik.

2019. 04. 02. Amikor megváltozott az egész életünk! Megkaptuk az élet legdrágább kincsét, a legszebb ajándékot e földi életben. Erre nincsenek szavak, vagy érzések. Egyszerűen meghoztad a fényt, az értelmet és a csodát az életünkbe. Örök életemben hálás leszek neked édes drága kicsi lányom, hogy mi lehetünk a szüleid. Ezerszer elképzeltem, milyen lesz majd, ha végre megláthatlak és magamhoz ölelhetlek, de sosem hittem, hogy ilyen földöntúli szeretetet lehet érezni. Isten Hozott Gyönyörű Kicsi Lányunk! A világon mindennél jobban szeretünk Téged!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.