Rihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjei

fesztivál Barbados Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle.

A Crop Over fesztivál Barbados egyik legizgalmasabb eseménye. 1974 óta tartják az ünnepséget, ami eredetileg a cukornádaratás időszakának végét zárta le. Az esemény igencsak kinőtte magát, leginkább a riói fesztiválhoz tudjuk hasonlítani, hiszen a legnagyobb durranás a látványról, a jelmezekről, a táncról és a zenéről szóló felvonulás, amin a barbadosi származású Rihanna is meg szokott jelenni.

  • 2011-ben a piros szín volt az uralkodó Rihanna outfitjében, ami egy klasszikus fesztiválos szerelés volt: kristályokkal kirakott melltartó, színes bugyi, neccharisnya, na és némi tollas fejdísz.
  • 2013-ban Rihanna eggyel növelte a tétet, a pirosból fehér lett, a kristályok és a tollak viszont csak gyarapodtak.
  • 2015-ben igazán drámai volt Rihanna megjelenése. A kék gyönyörű árnyalatai, a tollas szárnyak, a csodás kristályok szuper összhangot teremtettek.
  • 2017-ben is fantasztikus kreációt viselt az énekesnő. Újfent álomszép színeket választott, a kristályokból megálmodott bugyi, melltartó, illetve kiegészítők extrémek és dögösek voltak.
  • 2019-ben nagyot váltott Rihanna. A kristályok és a részletgazdag, monumentális kiegészítők is elmaradtak. Egyedül a tollak maradtak meg, amik egy rózsaszín miniruhára lettek applikálva. Az elmúlt évekhez képest ez nem hozta a várt hűhafaktort, és önmagában sem igazán működött a ruha, a méretes tollak között szinte elveszett az énekesnő.

Rihanna a modern kori Disney-hercegnő

Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.