Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!

Rihanna vörös szőnyeg Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. 
  • Elena

Az elmúlt hetek egyik legemlékezetesebb ruhájában leginkább a latin-amerikai hercegnőre, Elenára hasonlított Rihanna. A ruha egyébként kapott hideget-meleget is, ugyanis sokaknak nem tetszett a nagy abroncs, vagyis éppen a hercegnős szabás, illetve a dekoltázsára is kapott kritikákat.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Hamupipőke

Az idei cannes-i filmfesztiválon a modern Hamupipőkét hozta az énekesnő. A babakék ruhát a magasan felvágott szoknya, a fűző és az alávett ing kontrasztja, és a látványos ékszerek tették extravagánssá.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Tiana

Szintén Cannes-ban vette fel azt a Dior Couture ruhát, amiben Tiana hercegnőre hasonlított, habár a napszemüveg tényleg nagyon modernné tette a hercegnős viseletet.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Belle

Még Belle csodálatos sárga estélyi ruháját is lekoppintotta Rihanna a híres-nevezetes, mémekben is bővelkedő, 2015-ös Met-gálán. Az eseményen Rihanna kanárisárga Guo Pei ruhakölteményben jelent meg, amelyhez hosszú palást is tartozott, így a fejedelmi külső garantált volt.

Forrás: AFP, Disney Wikia

A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyi

A napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • Ariel

A Valerian és az ezer bolygó városa című film világpremierjén újfent egy modern köntösbe öltöztetett hercegnői ruhát vett fel az énekesnő. Ariel buggyos ujjait meghagyta, de elől rövidre vette a szoknyát.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Jázmin

Buggyos nadrág ugyan nem volt, de a már említett film párizsi premierjén leginkább Jázmin stílusára hajazott Rihanna öltözéke. A gyöngyök és egyéb díszek hozták az indiai vonalat, és a melltartós felső sem maradt el.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Elza

Egyik legbotrányosabb ruháját is értelmezhetjük egyfajta modern hercegnőruhának. Az amerikai dizájnereket díjazó CFDA-gálán 2014-ben egy áttetsző ruhát viselt, ami alatt szerencsére egy kis bugyi még megfért, így nem volt teljesen pucér az énekesnő. Tisztára mint egy 21. századi Elza.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Csipkerózsika

Csipkerózsika stílusa sem áll távol Rihannától, aki 2015-ben viselt egy hatalmas szoknyával kialakított, rózsaszín ruhát. Hihetetlen, hogy minden jól áll a barbadosi énekesnőnek!

Forrás: AFP, Disney Wikia

Ilyen pocsékul még soha nem nézett ki Rihanna

Rihanna sem mindig tündököl, nem is olyan régen furcsa, és cseppet sem előnyös szerelésével lepett meg minket. Nézd meg a fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.