Balázs Fecó turné születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn ünnepli 69. születésnapját Balázs Fecó a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes. Azt is elárulta,hogy életműturnéra indult. 

Családjával fogja tölteni a születésnapját, viszont aminek a legjobban örül az az, hogy életműturnéra indult. Sokáig betegeskedett szívével, mostanra viszont annyira jó formában van, hogy februárban el is kezdték a koncertsorozatot.

Forrás: MTI/Marjai János

„A családommal egy jó étterembe megyünk, csakúgy, mint múlt évben. Az egészségi állapotom hála az égnek, jó, olyannyira, hogy február 14-én harmincállomásos életműturnéra indultam. Idáig két előadás volt, Debrecenben és Békéscsabán. Mindkét esemény telt házas volt, aminek nagyon örülök, főleg, hogy a folytatás is jónak ígérkezik. A március 27-i, szentesi koncertre is nyolcvan százalékban elkeltek a jegyek"

– mesélte a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.