Király Linda alvási szokásait megváltoztatta a karantén

Forrás: Király Linda / Instagram -
Király Linda karantén alvás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda érdekes dolgot vett észre magán: mélyebben alszik és álmodni is szokott, mióta karanténban van. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Király Linda szintén önkéntes karanténban van a koronavírus-járvány miatt. A szexi énekesnő azonban nem szomorkodik a négy fal között, inkább rengeteget sportol. És nagyon jól is teszi, az eredmény látványos! Sőt, igyekszik megmutatni a követőinek a kreatív oldalát is.

Egy élő videóban azonban elárulta, milyen változásokat tapasztalt még magán a karantén kezdete óta. Az aranytorkú híresség olyan furcsa dologgal hozta összefüggésbe a bezártságot, amire egyelőre senki sem tudja a magyarázatot:

Forrás: Király Linda/Instagram

"Veletek is megtörténik az, hogy mostanában, amióta a karantén tart, sokat álmodtok? Korábban nem álmodtam ennyit, de legalább is nem emlékeztem rá. Másnap mindig próbálom megfejteni, hogy mit is jelenthet" - mondta a rajongóknak Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.