derzsi viki Novák Zalán Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva dolgok történtek Derzsi Viki és Novák Zalán között. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Novák Zalán nemrég került kórházba, ugyanis elkapta a dengue-lázat, akár csak Tóth Dávid. A Kihívók sztárja bevallotta, hogy időnként elég rosszul viselte a betegségét: nem csak fizikailag volt megterhelő, hanem lelkileg is. Szerencsére azonban már véget értek a kórházi megpróbáltatások, és újra a Kihívók csapatát erősíti.

Forrás: TV2

Nem sokkal a visszatérése után szócsatába keveredett Derzsi Vikivel, akit Zalán a teljesítménye miatt illetett negatív kritikával. Viki szerint azonban igazságtalan dolgokat vágott a fejéhez, ami miatt földbe döngölve érzi magát:

"Nem megyek bele vele többet ilyen beszélgetésbe és nem fogom elmondani, mert visszaforgatja, bármit mond neki az ember. Ő ilyen. Ő akkor nyugodt, ha földbe tiporhat valakit - akár nőt. Ő attól érzi jól magát, ha a nőnek kuss a neve" - mondta Viki könnyek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.