Vámos Erika újra szerelmes

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika karantén szerelem koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év egyedüllét után ismét boldog párkapcsolatban él Vámos Erika.

A TV2 műsorvezetője a Blikknek beszélt elsőnek új kapcsolatáról, amely bár még csak február közepe óta tart, de Erika és párja ennek ellenére is úgy döntött, összeköltöznek.

Erika a sok csalódás után úgy érzi végre megtalálta az igazit.

„Néhány hónapja letöltöttem az egyik társkereső alkalmazást, ott ismertem meg Lacit. Már az első találkozás jól sikerült, elmentünk vacsorázni, majd órákon át beszélgettünk, aztán szinte mindennap randiztunk, közös programokat csináltunk, tudtuk, hogy ez működni fog"- kezdte mesélni Erika, aki nem sokkal a megismerkedésük után rettenetesen beteg lett.

Vámos Erika Forrás: Facebook/Erika Vámos

„Nem tudom, mi fertőzhetett meg, mert az akkor már kialakult járványhelyzet miatt ezekkel a tünetekkel sehol nem fogadtak, előre foglalt időpontomat lemondták. Mindenki a László kórházba irányított, de én az önkéntes karantént választottam. Laci aranyos volt, mert jött és ápolt. Szerencsére meg tudta oldani, hogy innen dolgozzon, így a munkahelyére sem kellett bemennie. Magunkra zártuk a házat. A romantika egy pillanat alatt elillant, hiszen rövid ismeretség után olyan kiszolgáltatott helyzetben látott engem, ahogy nem sokan."

A pár attól félt, ha váratlanul elrendelik a kijárási tilalmat, jó ideig nem találkozhatnak, ezért úgy döntöttek, hogy összebútoroznak Erika otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.