Vasvári Vivien múltjáról vallott: "Elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el!"

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Luxus Vivi Születés házasság válás Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivi megunta a róla szóló pletykákat, és utoljára engedett betekintést a magánéletének ezen fejezetébe. A szőkeség Instagramon osztotta meg követőivel élete drámáját.

"Összeházasodtunk! Aztán elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el! Találtunk egy jó telket, ahova építkezünk majd."

-kezdte Instagram posztját Vasvári Vivi, aki két részletben osztotta meg közösségi oldalán az elmúlt egy év fájdalmait. A posztból kiderül, hogy találtak egy szuper telket, ahova Fecsóval szerettek volna építkezni, de a férfiról alig pár héttel később kiderült, hogy megcsalja Vivit.

"2 hétre rá..kaptam egy üzenetet, hogy nem bírják nézni már, hogy folyamatosan hűtlen a férjem, hiszen itt a 2 gyönyörű gyermek,feleség! Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! ELKÜLDTÉK a videót róla. TELJES ÖSSZEOMLÁS! Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM!

Az anyuka a videót látva teljesen összeomlott, kórházba került, depresszióba esett és 42 kilóra fogyott, mégis úgy döntöttek: Edward miatt adnak maguknak egy utolsó esélyt. Másfél hónappal később végül a különválás mellett döntöttek.

"Az, hogy független tudtam lenni, áldozattal járt,mai napig rengeteg fájdalommal-stresszel és sírással jár, pedig ÉN SOHA SENKINEK SEM ÁRTOTTAM...

A sikereimből, családomból merítek erőt a jövőben is. Ezt pedig itt szeretnèm is lezárni.

INNENTŐL nem szeretnék betekintést engedni semennyire sem a párkapcsolati magánéletembe és óvni szeretnèm teljes mértékben!"

-zárta sorait a szőkeség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.