Kánya Kata nagyon aggódott Wossala Rozina testi épségéért

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Wossala Rozina Kánya Kata koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Rozina elmesélte: a koronavírus-járvány kezdetén ő nem tartózkodott az országban, hanem Peruban volt, ezért számára nagyon rizikós és kalandos volt ez az időszak. Elmondása szerint édesanyja, Kánya Kata is nagyon rosszul viselte a történteket, hiszen végtelenül aggódott a lányáért:

"Édesanyám főleg azért aggódott, hogy újra viszont láthat-e egyáltalán, esetleg időközben kitör-e a polgárháború, vagy megtámadják-e a turistákat. Azt, hogy már itthon voltam a hatósági karanténban, és dőlt össze körülöttem a világ, még mindig jobban viselte, mint azt, hogy kint a dzsungel mélyén küzdök a hazajutásért" - meséli a híresség.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A hazaérkezését követően már csillapodtak a kedélyek, Kata is megnyugodott, sőt, saját magáról is gondoskodott. Még ideje korán leköltözött a Balatonra, hogy a kritikus időszakot nyugalomban tölthesse, innen végezte a munkáját is:

"Nagyon leleményes, nem nyugszik, most online tart párkereső tanácsadást. Sokan most jöttek rá, hogy mennyire egyedül vannak és magányosak" - mondta Rozina a HOT! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.