Fenyő Miklós nagyon hiányolja a családját és a közönségét

karantén koronavírus Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Miklós, ahogy sok másik híres zenész, még mindig nem kaphatta vissza a két legfontosabb dolgot az életében: a családot és a közönséget. 

A koronavírus-járvány okozta megszorítások nagyon sok családot érintenek - és ez főleg azoknak nehéz, ahol 65 év felettiek is vannak, akikre fokozottabban érvényes minden veszély és megszorítás. Nemrég például Németh Lajos mesélt arról, hogy ő már csak a koronavírus gondolatától is ideges lesz, hiszen ennek "köszönheti", hogy nem láthatja az unokáit.

Hasonló helyzetben van a 73 éves Fenyő Miklós is, aki szintén régóta nem találkozott a szeretteivel. És bár persze mindig jó érzés, ha az ember pihenhet, saját bevallása szerint a közönsége is hiányzik már.

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

"Soha nem fordult még elő, hogy ilyen hosszú ideig ne álljak közönség elé, és már hiányzik. Ez a helyzet természetesen az érzelmeimre és a lelkivilágomra is nagy hatással van" - mesélte a HOT! Magazinnak.

Ennél már csak azt fájlalja jobban, hogy nem találkohat az unokájával, akinek 6. születésnapján csak online vehetett részt. Elmondása szerint nagyon jó kapcsolatot ápolnak a kisfiúval, aki szintén zenészi tehetséggel van megáldva:

"Balázs nagyon tehetséges és ügyes fiú, már tanul zongorázni is, a kéztartása is egyre tökéletesebb. Várom, hogy újra együtt menjünk a koncertjeimre" - vallotta be Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.