Németh Lajos továbbra is tartja a távolságot a családjával

Németh Lajos unoka időjós koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos számára még nem sokat változott az élet, hiába oldották fel a kijárási korlátozást. 

Németh Lajosból komoly indulatokat vált ki a koronavírus. Az időjós már egyre nehezebben viseli a járvány-helyzetet, hiszen nem láthatja szeretett unokáit. A híres időjós nem titkolja, hogy borzasztóan elege van, már attól is ideges lesz, ha csak szóba kerül a vírus. És hiába oldották most fel a kijárási korlátozást, Lajos továbbra nem tud úgy találkozni a szeretteivel, mint régen, és ez már nagyon zavarja.

Forrás: Origo

"Sajnos amíg nincs vakcina, addig puszi sincs. Eddig is 20 méterre laktak tőlem az unokáim, de csak telefonon beszéltünk. Most hogy jött ez az enyhítés, annyi változik, hogy két hónap után újra láthatom őket, de az ajánlott távolságot kénytelenek leszünk megtartani. Borzasztó nehéz, direkt azért tartom magam formában, mert imádom ha a nyakamon lógnak. A Finnországban élő unokák nem tudnak továbbra sem jönni, mi sem, náluk csak a skype-ölelés maradt" - mesélte a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.