2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Közel tíz év házasság után válik Megan Fox

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Todd Williamson -
válás Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sztárpár adja be a válópert, úgy néz ki, Megan Fox és Brian Austin Green házassága nem élte túl a karantént. A színész maga jelentette be a szakítást.

Néhány éve már majdnem elvált a sztárpár, ám akkor érkezett épp a harmadik babájuk, így úgy döntöttek, együtt maradnak. Az utóbbi időben azonban több jele is volt annak, hogy azóta sem sikerült megoldaniuk a problémáikat. Például a Brian érdekes Instagram-posztja, melyben úgy fogalmazott: „A pillangók unatkoznak, ha túl sokáig ülnek egy virágon, úgy érzik megfulladnak. A világ hatalmas, ők pedig látni akarják."Megant pedig egy másik férfival, az amerikai rapperrel, Machine Gun Kellyvel látták együtt.

Megan Fox és Brian Austin Green házassága tíz év után véget ér. Forrás: AFP/2011 Getty Images/Todd Williamson

Mostanra viszont már biztos, hogy a pár a válás mellett döntött, ezt maga Brian közölte podcastjában – írta a Just Jared. Sőt kiderült, ez már 2019-ben is majdnem megtörtént. Ennek ellenére mindig is szeretni fogja a színésznőt, ahogy fogalmaz, és közös nyaralásokat is terveznek a gyerekek miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.