Ezekkel lepd meg magad, ha a kertészkedés a hobbid

Forrás: Shutterstock -
hobbi kertészkedés kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kertészkedés egyszerre nyújt remek kikapcsolódást és az alkotás élvezetét. Sokan hódolnak ennek a minden szempontból egészséges és pihentető szenvedélynek. Nos, ez most nekik szól, és persze azoknak, akik csak szemeznek vele.

Ezekkel lepd meg magad, ha a kertészkedés a hobbid!

Kerti kötény

Amennyiben kertészkedésre adod a fejed, egész biztos, hogy értékelni fogod a "kültéri" kötényt, melynek zsebeiben az összes szerszám elfér, amire csak szükséged lehet.

Design locsolókanna

Azon túl, hogy praktikus és elengedhetetlen, egy locsolókanna is nyújthat ennél többet. Azzal, hogy formája egyedi, anyaga tartós - tehát nem műanyag -, sokat tettél a vizuális kertészkedés élvezetéért.

Ezekkel lepd meg magad , ha a kertészkedés a hobbid Forrás: Shutterstock

Szerszámtartós kerti szék

A kötényhez hasonló funkciót tölti be, de amellett, hogy minden fontos szerszám a kezed ügyében van rendezetten, még a kényelmes kertészkedést is támogatja.

Kesztyű kertészkedéshez

A tartós kerti kesztyű kiválóan alkalmas a kezed védelmére, miközben a kertben dolgozol. Nem kell a körömd alól többé kis kefével kiszedni a földet és a növények sem színezik el többé.

Kerti térdeplő

Gazolás, dugványozás anélkül, hogy megfájdulna a térded, vagy földes, füves lenne a nadrágod? Nos, erre való a térdeplő ami sokféle anyagból és mintával készülhet, így egészen biztos megtalálod a hozzád leginkább megfelelőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.