Megszólalt Szegedi Fecsó új párja, Kiss Vivien

Luxus Vivi Szegedi Fecsó szerelem Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó párja rengeteg titkot elárult a kapcsolatukról. 

Ahogy azt korábban megírtuk, még javában zajlik Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó válópere, a szőkeség már régen megtalálta a boldogságot új pasija oldalán. Most úgy tűnik, a sztáranyuka exférje is készen áll egy új kapcsolatra. Fecsó azt mondta, egyelőre nem akar túl sokat elárulni, ám új szerelme, Kiss Vivien elárult néhány részletet.

tv2

"Szerettük volna, ha még egy kicsit titokban marad a kapcsolatunk, de úgy látszik, ez nem sikerült. Ősszel ismertük meg egymást egy szórakozóhelyen, ahol sokat beszélgettünk, de szilveszterig nem történt semmilyen előrelépés. Akkor feljöttünk a barátnőimmel Szombathelyről bulizni, Fecsó csatlakozott hozzánk, aztán onnantól alakulgat a kapcsolatunk" - kezdte Vivien a Blikknek.

Mint mondtam már az összeköltözés gondolata is felmerült, ám egyelőre ezzel még várnak egy kicsit:

Bár már beszéltünk arról, hogy jó lenne, ha együtt laknánk, családi házban, és nem is feltétlenül Budapesten, még nincs napirendben az összeköltözés. Egyelőre maradunk egy kicsit „távkapcsolatban", és amikor lehet, én megyek hozzá - mesélte a fiatal szépség, akit a családja is támogat.

"Apukám nem tudta, hogy kivel járok, anyu viszont igen. Megkedvelték a páromat, és mindenben támogatnak engem. Nekem nem gond a korkülönbség, érett társat kerestem magam mellé, rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.