Cicciolina súlyos anyagi gondokkal küzd, már a macskáit árulja

pénz koronavírus Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly anyagi gondokat okozott a koronavírus Cicciolinának. Árulja lakásait, de hiába, sőt festményeit és macskáit is eladásra bocsájtotta, hogy némi bevételhez jusson.

Cicciolina még a '70-es években költözött ki Olaszországba, ahol köztudottan komoly gazdasági károkat okozott a koronavírus. Ezt Staller Ilona is megérzi, ugyanis ő is bevétel nélkül maradt, nem tagadja, hogy komoly a helyzet.

Elkezdte árulni lakásait, ám nem sikerül eladnia. Most úgy döntött, hogy festményeit is áruba bocsájtja. Sőt, 15 macskával él együtt, és tenyészti is őket, így a cicusokat is eladja, ha tudja.
Viszont párat természetesen megtartana, hiszen imádja őket, olyannyira, hogy végrendeletébe is beleírja a négylábúakat.

Az expornós egyébként korábban már került hasonlóan szorító helyzetbe, amikor is biztosítási csalással vádolták, és arra kényszerült, hogy használt fehérneműit árulja. Akkor milliárdos exférje húzta ki a bajból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.