Elle Macpherson imát mond a salátájához minden étkezés előtt

modell Elle MacPherson saláta életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Macpherson döbbenetes formában van 56 évesen. Az egykori modell rettentően ügyel arra, hogy egészségesen éljen, és nem zárkózik el a kissé bizarr módszerektől sem, például, hogy imádkozik a salátájához.

A volt szupermodellről senki sem mondaná meg, hogy már az ötvenes éveiben jár, Elle Macpherson húsz évet is letagadhatna. És hogy minek köszönheti fiatalságát és fittségét?

Elle a lúgosításra esküszik, illetve naponta többször infraszaunában izzad. Ezenkívül csakis olyan táplálékot vesz magához, amit a „Föld-anya jó szívvel ad" neki.

Elle Macpherson nagyon ügyel az egészségére. Forrás: Getty Images/AFP/Mark Mainz

Mindez még nem elég: Elle ugyanis az étkezések előtt imádkozik a salátájához, és megáldja azt.
Egy ismerőse szerint a nő ilyenkor maga elé emeli az ételt, és mantrázni kezdi a köszönetnyilvánítást, és áldást kér rá.

Ezen kívül Elle elkötelezett híve a széklet-transzplantációnak, amely során jótékony hatású baktériumakt jutnak a belekbe. Noha ezt a módszert többnyire inkább súlyos betegségeke esetén alkalmazzák - olvasható a Best magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.