Emiatt került utcára a James Bondot alakító sztár, Daniel Craig

Forrás: Collection Christophel/© Eon Productions / B23/Eon Productions / B23 -
Daniel Craig hajléktalan színész James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit filmsztár, Daniel Craig életében is voltak nehéz időszakok, előfordult olyan is, amikor annyira kevés pénze volt, hogy az utcán éjszakázott. 

Bár középosztálybeli családba született a brit színész, Daniel Craig, voltak olyan időszakok az életében, mikor ő is megtapasztalta, mit jelent a nélkülözés. Szülei válása után saját taníttatásának költségeit magának kellett fizetni, ami olykor komoly kihívások elé állította a színészt - írja a scmp.com.

Forrás: Getty Images for The Museum of Modern Art/2020 Getty Images/Mark Sagliocco

A tanulás mellett részmunkaidőben felszolgálóként dolgozott, de ennek ellenére előfordult, hogy annyira kevés pénze volt, hogy néhány éjszakát fedél nélkül az utcán töltött.

Az élete és az anyagi helyzete akkor kezdett sínre kerülni, mikor felvették a a híres Guildhall School of Music and Drama nevű iskolába.

"Amikor befutott művész lett, akkor se felejtette el, hogy honnan érkezett: rendszeresen adakozik jótékonysági szervezeteknek, amelyek hátrányos helyzetű fiatalokat segítenek" - mesélte Craig egyik barátja a színészről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.