Hosszú kényszerpihenő után Siófokon adott először koncertet Demjén Ferenc

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Siófok Demjén Ferenc koncert visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú pihenő után újra színpadon állt a legendás énekes, Demjén Ferenc. A szünet utáni koncertjének első helyszíne Siófok volt. 

A kiváló magyar énekesnek, Demjén Ferencnek a tavalyi éve nem alakult a tervek szerint, mivel hosszú betegeskedése miatt egy kis időre elhagyta a színpadot. Nagy visszatérése tavaly, 2019. december 30-án a Budapest Arénában volt.

Bár Demjén azóta kitünő egészségnek örvend a koronavírus okozta helyzet miatt mégsem tudott fellépni. Most viszont minden újra a régi,

az énekes Siófokon adott óriási koncertet, alátámasztva, hogy sem rajta sem a hangján nem fog az idő vasfoga.

Demjén Ferenc nagyon örült, hogy végre újra színpadon állhatott. Forrás: MTI/Krizsán Csaba

"Meg kell mondjam, hogy furcsa volt, mivel öt és fél hónapja nem láttam színpadot, így azért nehéz visszazökkenni. Az elején kicsit nehéz volt megteremteni a kapcsolatot a közönséggel és megszokni, hogy a nyári melegben rám olvad a fellépőruha. Ráadásul a reflektorok fényében az összes szúnyog kiszemelt magának, de gyorsan belejöttünk és egy remek hangulatú este kerekedett belőle. Ez talán Siófok és a Balaton varázsának is betudható" - nyilatkozta a Blikknek Demjén Ferenc.

Az énekes arról is mesélt, hogy mennyit érzékel a korlátozásokból, mit gondol, mennyire befolyásolja a a kialakult helyzet a közönséget.

"Ez egy rendkívüli állapot, nekem és a közönségnek is új. Érezhetően van félelem az emberekben, amit én jogosnak tartok, de emiatt úgy vélem, sokan nem mernek jelenleg koncertre járni. A legfontosabb most az, hogy visszacsalogassuk őket a nézőtérre úgy, hogy közben betartjuk a szabályokat"

- mondta a 73 éves Kossuth-díjas magyar énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.