Majka nem érti, hogy aki kilencmilliós autóval jár, miért kér segélyt

tv2 -
Majka segély zeneipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka ismét kifakadt azzal kapcsolatban, hogy szerinte olyan zenészek is felvették a szociális támogatást, akik kilencmilliós autóban ülnek, és nyilvánvaló, hogy nincs szükségük havi 136 ezer forintra.

A karantén alatt az Artisjus és az EJI rendkívüli támogatást nyújtott a zenészeknek, Majka pedig szóvá tette, hogy olyanok is igényt tartottak rá, akiknek jól tudja, hogy semmi szüksége nincs rá.
Most a Klubrádió Világtalálkozó című műsorában ismét szóba került a téma.

Majka ismét kifakadt. tv2

„Arról volt szó, hogy mindenki felvette, aki megigényelte ezt a dolgot, és ezek közé beférkőztek olyan emberek, akik nem az, hogy nem érdemlik meg, hanem akiknek nincs rá szükségük." – ezt kifogásolta a sztár aki, de kihangsúlyozta, sokaknak teljesen jogosan jár a támogatás.

„Hát menjen a francba az az ember, aki felveszi a másik elől, úgy, hogy közben egy kilencmilliós autóban ül, és azt mondja, hogy neki 136 ezer forintra szüksége van, csak azért, mert olyan helyen van és dolgozik, ahol elsőként értesül arról az információról, hogy meg lehet pályázni ezt az összeget" – folytatta Majka.

Arról is beszélt, van olyan ember a szakmában akinek az egész zenei munkássága azon alapul, hogy pályázatokkal nyer milliókat, hogy így egyengesse a Majka szerint nem létező karrierjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.