Nyilvánosan flörtölnek a nők az Instán Hajmásy Péterrel

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni Flört
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy egyesek mennyire nem tartják tiszteletben mások érzéseit, gyász időszakát. Ez látszik Hajmásy Péter közösségi oldalán is. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Weisz Fanni és Hajmásy Péter hosszas mérlegelés után bejelentette: nem kívánnak tovább házastársakként élni, elválnak. A hír sokakat megdöbbentett, bár akadtak néhányan, akik szerint kódolva volt a tragédia. Sőt, olyanok is akadnak, akiket egyáltalán nem zavar a pár szomorú története, sőt meg is ragadják az alkalmat, hogy megpróbálják felszedni a jóképű, szingli férfit - szúrta ki a Ripost.

Forrás: Instagram/realweiszfanni

"A szemeid nagyon szomorúak" - írja egy rajongó Péter egyik friss fotója alá.

"Igen, szerintem is nagyon szomorúnak tűnik, én szívesen megvigasztalnám. Nem bánná meg" - jött is a nyilvános ajánlat.

Péter egy másik fotót is posztolt egy sushi bárból. Itt is megjelent egy kínálkozó ajánlat:

"Imádom a sushit! Mi lenne, ha egymásról falatoznánk inkább ezeket az ínyencségeket? Jó lenne megismerni téged, sármos és nagyon szimpi vagy! Van kedved ismerkedni?"

A kommentek azóta már eltávolításra kerültek Péter oldaláról, valószínűleg kellemeltennek találta őket. De aki szemfüles, bizonyára fog találkozni friss próbálkozásokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.