Sokak szerint VV Soma túl messzire ment - szexuális zaklatással vádolja egykori villatársa

Forrás: Facebook/VV Soma -
VV Zsolt videó szexuális zaklatás VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsebibaba, a 15 éves influencer és VV Soma egy élő videóban beszélgettek, Osváth Zsolt, akit a Való Világban ismerhettünk meg, VV Zsoltiként pedig a YouTube-on indított vlogjában elmondta, mi a véleménye a kettejük között lezajlott beszélgetésről...

Soma felkérte Zsebibabát, hogy készítsenek egy "interjút", és a VV8 győztese rögtön leszögezte, hogy nem szeretné oltogatni, bántani a 15 éves lányt, ugyanis ez nem az ő reszortja, majd elkezdődött a beszélgetés.

Figyelj, azt írják a követőim, hogy blokkolnának téged. Az mit jelent?

-tette fel a kérdést Soma, Zsebibaba pedig rögtön válaszolt rá, hogy a blokkolás a tiltás.

Valaki azt írja, hogy durrogtatna, mint az ágyúgolyó. Az mit jelent?

-folytatta Soma a kínos beszélgetést.

Forrás: Facebook/VV Soma

Osváth Zsolti elmondta, hogy szerinte elképesztően ciki és ízléstelen, hogy Soma felolvasta ezeket a kérdéseket a lánynak, ugyanis az ő dolga az lett volna, hogy ignorálja a piszkos fantáziájú kérdéseket, és nem kellett volna kínos helyzetbe hozni Zsebibabát.

A vlogger kifejtette azt is, hogy ezek a kérdések szexuális zaklatásnak minősülnek, ráadásul Soma 2-3000 ember előtt tette mindezt a Twitchen.

"Nem azzal van a baj, ha valaki egy büdös nagy tirpák, mert abból rengeteg van, az a nagy baj, hogy valaki ezt hirdeti...Ebből nézettséget generálni, és egy 15 éves lányt élő adásban megalázni, nekem ez már a lélektani határomon túl van"

-mondta Zsolti.

Forrás: Rtl2/Való Világ

A teljes videót IDE kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.