Brutális izomzata van ennek a dögös szőkeségnek, még a pasik is megirigyelték – Fotó

izom Wendy Fortino testépítő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wendy Fortino napi egy órát edz, ezzel pedig olyan elképesztő izomzatra tett szert, amit a férfiak is megirigyelhetnek. A dögös szőke nőt még az edzőteremben is megbámulják, annyira egyedi a külseje.

A 37 éves Wendyt már gyerekkorában is állandóan szkanderre hívták a fiúk, amelyben rendszerint alul maradt az erősebbik nem. A lány nagyon élvezte ezt a kivételes erőt, és ki is használta, kemény edzésekbe kezdett.

Wendy Fortino izmait a férfiak is megirigyelték. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @wendyfortino/Mediadrumworld.Com / @Wendyforti

Wendy megdöntötte az Egyesül Államok hivatalos rekordját felülésekben: három óra alatt 3150 felülést csinált meg. Azóta több versenyen is részt vett, de csak 2008-ban kezdett testépítésbe.

Wendy napi egy órát edz. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @wendyfortino/Mediadrumworld.Com / @Wendyforti

Még a férfiak is elképedtek az edzőteremben Wendy teste láttán. Őt az sem rettentette el, hogy sokak szerint nem vonzó ez az izomzat egy nőn, hiszen többeknek a példaképe lett.

Wendy már kislányként is nagyon erős volt. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @wendyfortino/Mediadrumworld.Com / @Wendyforti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.