Azt hitte, nem lehet gyermeke, aztán első után négyes ikreket szült - Fotó

ikrek Születés gyermek Bébibumm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmincéves nő eleinte azt gondolta, nem lehet gyermeke, most pedig öt kisgyerek boldog anyukája. A nehézség csak az, hogy mind az öten három év alattiak...

Natalie Maree és férje sokáig próbálkoztak, hátha megfogan gyermekük, azonban csak nem akart teherbe esni. Az ausztrál házaspár azt hitte, nem lehet gyermekük, aztán megszületett Kiki. Amikor Natalie újra teherbe esett, óriási volt a meglepetés, ugyanis kiderült: a fiatal anyuka négyes ikreket vár.

Amikor hét hetesen ultrahangot csináltak, két kis foltot szúrtam ki, és fel is kiáltottam: Ikrek(...) Hármas ikrek, sírtam. A doki csak megrázta a fejét, aztán minden szó nélkül négy ujjat tartott fel

-mondta a büszke anyuka, aki nem akart hinni a fülének.

A babákat végül Natalie terhességének 34. hetében, császármetszéssel hozták világra. Maioha Kahn (2.3kg), Frankee Gene (1.92kg), Marley Rose (2.2kg) és Maddison Grace (2.1kg) július 21-én bújtak ki édesanyjuk pocakjából, pár perc elteltével követve egymást - írja a Daily Mail.

A fiatal anyukának nincs könnyű helyzete, ugyanis az ikrek etetése másfél órát vesz igénybe, és Kiki is kicsi még, mégsem cserélne senkivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.