Felismered őket? Így festenek ma a Baywatch egykori szexi sztárjai

Alexandra Paul David Hasselhoff Baywatch magazin Pamela Anderson Yasmine Bleeth David Charvet Jeremy Jackson Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legmenőbb sorozat volt a '90-es években a Baywatch, a szereplőket az egész világ imádta. Nem is csoda, hiszen bomba testű kebelcsodák rohangáltak az ikonikus piros bikiniben, illetve kockás hasú sármőrök őrizték a vizeket. De mi történt a színészekkel azóta? És ami még inkább érdekel mindenkit: hogyan festenek 30 évvel később az akkor legszexibbnek számító sztárok?

David Hasselhoff (68) - Mitch Buchannon

A színészt a mai napig leginkább Mitch Buchannon szerepével azonosítják. A Bawatch-on kívül még a Knight Riderben volt kiemelkedőnek mondható alakítása Michael Knight-ként. Míg a '90-es években nők millió rajongtak érte, sajnos később már inkább paródia lett belőle. A sorozat után zenei karrierbe kezdett, ám énekesként közel sem ért el akkora sikereket, mint "vízimentőként". Időközben megnősült, és két lánya született. Az utóbbi években alkoholproblémája miatt került be leginkább a sajtóba, és felesége is elhagyta. Ám mára szerencsére összeszedte magát lányának és fiatal barátnőjének, Hayley Roberts-nek köszönhetően.

David Hasselhoff Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Anita Bugge/Geisler-Fotopress

Erika Eleniak (51) - Shauni McClain

Kislányként szerepelt az E.T., a földönkívüliben, de a Baywatch jelentette az igazi sikert számára, 20 évesen kapta meg a szerepet. Shauni a „szomszédlány" típusú karaktert hozta a sorozatban, a dögös, de cuki és kedves fiatal nő egy csapásra a férfiak kedvence lett. Ugyan csak két évet játszott a Baywatch-ban, de így is emlékezetes alakítás volt. Azóta nem találták meg nagyobb szerepek, pedig pont azért hagyta ott a sorozatot, mert komolyabb alkotásokban szeretett volna bizonyítani. Az Úszó erőd című Steven Seagal-filmben azért volt egy emlékezetes jelenete, amikor is egy tortából bújt elő, és szexi táncot lejtett. Azóta született egy kislánya, és ma gyerekeknek oktat színészkedést.

Erika Eleniak Forrás: WireImage/2019 WireImage/Phillip Faraone

Pamela Anderson (53) - C.J. Parker

Kétségkívül a legnépszerűbb Baywatch-lány, rajta úgy állt a piros fürdőruha, mintha ráöntötték volna. Ha Pamela Anderson neve elhangzik, mindenki a szexi úszódresszben látja őt maga előtt. Pamelát ugyan a sorozat után is megtalálták néhány sorozatszereppel, de inkább Playboy címlaplányként, modellként és ikonként élte tovább életét. Botrányos szerelmi életétől sokszor volt hangos a sajtó, különösen a Tommy Lee-vel való kapcsolata mondható viharosnak, akitől két fia is született. Összesen ötször ment férjhez, legutóbb idén, a neves producerhez, Jon Peters-hez, akitől 12 nap után elvált.

Pamela Anderson Forrás: Getty Images for Maddox Gallery Los Angeles/2019 Michael Bezjian/Michael Bezjian

Alexandra Paul (57) - Stephanie Holden

A kifejezetten sportos testalkatú színésznő szintén a Baywatch-ban hozta élete legnagyobb alakítását, ezenkívül kisebb mellékszerepekkel büszkélkedhet. Bár ő valószínűleg az igazi sikert inkább a sportban méri, ugyanis versenyszerűen triatlonozik. Ezen kívül vegán életmódot folytat, és a környezetvédelem nagy élharcosa. Gyereke nem született, de évek óta boldog házasságban él.

Alexandra Paul Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Presley Ann

David Charvet (48) - Matt Brody

Míg Mitch az idősebb, sármos pasi szerepét töltötte be, Matt volt a fiatal, jóképű huszonéves fiú a Baywatchban. Természetesen érte is bolondultak a lányok. A sorozat után a Melrose Place-ben kapott szerepet, majd ő is zenei karrierbe kezdett Franciaországban. Néhány turné és nagylemez után visszatért az Egyesült Államokba, és megnősült, két gyereke született. A mai napig a zenével foglalkozik, de már inkább a háttérben szorgoskodik.

David Charvet Forrás: WireImage/2019 WireImage/Phillip Faraone

Jeremy Jackson (39) - Hobie Buchannon

Mindössze tízévesen került a sorozatba a színész, ő alakította Mitch fiát. Sajnos a siker rossz irányba vitte el a fiatal sztárt, csúnyán rászokott a drogokra, 19 éves volt csak amikor le is tartóztatták. Emiatt is kellett távoznia a sorozatból. Azóta szinte botrányt botárnyra halmoz, a kábítószerek mellett mentális betegségekkel, depresszióval küzd. 2015-ben ismét letartóztatták, mert megszúrt egy férfit, majd két évre rá egy nővel tette ugyanezt. Volt felesége pedig azzal vádolta, hogy bántalmazta és többször megpróbálta megfojtani, de sosem került bíróságra az ügy. Filmes karrierje így persze nem igazán lendült fel, inkább valóságshow-kban kapott szerepeket.

Jeremy Jackson Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Presley Ann

Yasmine Bleeth (52) - Caroline Holden

Szintén nagyon hamar a férfiak kedvence lett a formás idomokkal megáldott, orosz származású színésznő, akkoriban ő is valóságos szexszimbólumnak számított. Sajnos ma már csak árnyéka régi önmagának, mondhatni ő van a legrosszabb formában a Bawatch-sztárok közül. Sajnos ő is rászokott a drogokra a hirtelen jött hírnév miatt. Yasmine-t a rendőrség is elkapta, kábítószerbirtoklás miatt meg is büntették. Az elvonón ismerte meg férjét, Paul Cerritót, akivel 17 éve él boldog házasságban, és úgy tűnik, mára mindkettőjüknek sikerült leszokni. A színésznőt kisebb szerepek megtalálták, láthattuk többek között a Titánok és a Nash Bridges sorozatokban.

Yasmine Bleeth Forrás: WireImage/Steve Grayson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.