Őszinte vallomás: Pély Barna így élte meg a koronavírust

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Sztárban sztár koronavírus Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna két hete jelentette be, hogy koronavírustesztje pozitív lett, így kénytelen volt karanténba vonulni. Ennek következtében pedig ki kellett hagynia a Sztárban Sztár élőshow-ját, amióta azonban visszatért gőzerővel próbál és elmesélte miként élte meg ezt az időszakot.

Múlt vasárnap azonban kiderült, hogy a szervezete legyőzte a betegséget, hiszen negatív lett az eredménye, ezért szerdán már vissza is tért a TV2 stúdiójába, hogy vasárnap a lehető legjobban utánozza Ed Sheerant.

„Nagyon jó érzés, hogy újra próbálhatok. Ez a tíz nap egy érzelmi hullámvasút volt. Nagyon rossz volt szembesülni vele, hogy pozitív lett a COVID-tesztem. Aznap otthonról néztem a műsort, ami fájdalmas és felemelő is volt egyben. Drukkoltam Boldinak, hogy jól sikerüljön a produkció. Amikor újrateszteltek most vasárnap, nagy kő esett le a szívemről, hogy negatív lett. Ennek ellenére a kötelező tíz nap karantént le kellett töltenem, szóval ma csatlakozhattam a többiekhez a stúdióban" - kezdte a Ripostnak, aki hozzátette, hogy csupán egyszer volt hőemelkedése, így egész az egész karantén tünetmentesen vészelte át.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

„Mivel az egyszeri hőemelkedést leszámítva, tünetmentes voltam végig, így nem vesztettem az erőmből annyit. Mondjuk edzeni csak tegnap mertem, a karantén utolsó napján. A lendületemet pedig akkor kaptam vissza teljesen, amikor beléptem a stúdióba, találkoztam újra a többiekkel, akikkel együtt dolgozhatunk tovább a műsoron"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.