Forma-1: Kórházból üzent a hétvégén balesetet szenvedő francia pilóta - Videó

baleset Romain Grosjean forma 1 Bahrein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális baleset történt a hétvégi Bahreini Nagydíjon, ahol a Haas Forma-1-es csapat francia pilótája, Romain Grosjean autója a verseny elején a falnak csapódva kettészakadt és kigyulladt. Grosjean most a kórházból jelentkezett be rajongóinak.

A 34 éves francia versenyző, Romain Grosjean csuklótól ujjbegyig bekötözött kezekkel jelentkezett be videón keresztül a kórházból.

A baleset a vasárnapi versenyen történt, amikor

a rajtot követően keresztbe fordult a pályán, a mögötte haladó meglökte az autója hátulját, aminek következtében a jobb oldali szalagkorlátba rohant. A kocsija kettészakadt, átszakította a korlátotm majd kigyulladt. A lángok után néhány másodperccel később mászott ki a francia az autóból.

Elmondása alapján a halo, a versenyzők fejét védő versenyautóba szerelt boltív mentette meg az életét, aminek a bevezetése ellen korábban ő is tiltakozott - írja a Bors.

A pilóta szerencsére jól van, értesülések szerint a kézfején és a lábán szenvedett égési sérüléseket, valamint eltörhetett pár bordája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.